Gerard školovanje

Gerard školovanje

U našoj poslovnici smo 26.05.2023. organizirali iznimno uspješnu prezentaciju i demonstraciju GERARD proizvoda koja je privukla brojne zainteresirane posjetitelje.

Stručni savjetnik Gerarda, gospod Jože Trpin, predvodio je prezentaciju te nas je upoznao s najnovijim metodama ugradnje GERARDA. Svojim bogatim znanjem i iskustvom, gospod Trpin nam je pružio dragocjene savjete i informacije o ugradnji GERARD proizvoda, naglašavajući njihovu vrhunsku kvalitetu i trajnost.

Posebno smo ponosni što smo imali priliku predstaviti našim posjetiteljima novi profil metalnih ploča GERARD ELEGANTA. Ovaj elegantni profil spaja snagu čelika s modernim linijama, pružajući ne samo izuzetnu izdržljivost, već i estetski privlačan izgled. Sudionici su bili oduševljeni mogućnostima koje pruža GERARD ELEGANTA i već su izražavali interes za njegovu primjenu u svojim projektima.

Naravno, nismo samo razgovarali o GERARD proizvodima – omogućili smo našim posjetiteljima i praktičan prikaz ugradnje Gerard ploča. Kroz demonstraciju smo im pokazali korake ugradnje, istaknuvši važnost preciznosti i stručnosti u postizanju optimalnih rezultata. Ova praktična prezentacija omogućila je prisutnima da bolje razumiju proces ugradnje GERARD proizvoda i osiguraju da su njihovi projekti izvedeni s najvišom kvalitetom.

Ponosni smo na uspješno proveden događaj i želimo se zahvaliti svim sudionicima koji su nam se pridružili. U prilogu možete pronaći neke od zabilježenih trenutaka s događaja, koji će vam dočarati atmosferu i energiju koja je vladala.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili želite saznati više o GERARD proizvodima, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Hvala vam još jednom na sudjelovanju i veselimo se budućim susretima i događajima na kojima ćemo vam pružiti najnovije informacije o proizvodima i rješenjima za krovove.