Krovni prozori VELUX i TONDACH

Trebate više prostora u svom domu. Često je jeftinije urediti potkrovlje nego dograđivati ili kupiti novu kuću. Čak i na maloj kvadraturi ili neiskorištenom potkrovlju mogu se urediti ugodni stambeni prostori. Pri uređenju potkrovlja jedan od najvažnijih aspekata za kvalitetan boravak je odabir odgovarajućih krovnih prozora.
Količina svjetlosti koju trebate u pojedinoj prostoriji ovisi o njenoj namjeni. Za stambene prostore poput kuhinja, blagovaonica i dnevnih boravaka, prema hrvatskim propisima trebate imati barem 20% površine prozora u odnosu na površinu poda. Pritom ne smijete zaboraviti da neki prostori, poput dječjih soba, trebaju više svjetlosti jer djeca u njima provode puno vremena.

U ponudi imamo VELUX i TONDACH krovne prozore. Obratite nam se i dopustite da vam pomognemo u planiranju izgradnje ili renoviranja vašeg potkrovlja.

Velux

KLASIČNI KROVNI PROZORI

VELUX krovni prozori s centralnim prihvatom nude puno za svoju cijenu i vrlo su praktični. Možete birati između različitih materijala na unutarnjoj strani – impregniranog prirodnog ili bijelo obojanog drva ili plastificiranog bijelog krovnog prozora, dok su svi prozori na vanjskoj strani zaštićeni aluminijem u tamno sivoj boji.

PANORAMSKI KROVNI PROZORI

Krovni prozor sa gornjom i srednjom osovinom je pogodan za prostorije gdje je pristup prozoru neometan, a donja rubna traka prozora ugrađena je na visini od 110 do 150 cm. Zbog optimalnog kuta otvaranja, preporučuje se nagib ugradnje između 30 i 45 stupnjeva. Dostupno u drvenoj i plastificiranoj poliuretan izvedbi.

KROVNI PROZORI INTEGRA

Jednostavno otvaranje/zatvaranje krovnih prozora, roleta i sjenila omogućeno je motorom na električni ili solarni pogon, kojima upravljate putem bežičnog prekidača na zidu. Izvrsno rješenje za visoko ugrađene krovne prozore i početak pametnog doma.

KROVNI BALKON I TERASA

Sa krovnim balkonima i terasama VELUX CABRIO® iskoristite neiskorišteni prostor i dodajte novu dimenziju svom domu. Sa ovim inovativnim prozorima uživajte u više dnevne svjetlosti, svježem zraku i direktnom pristupu prema van.

VELUX MINI KROVNA KUĆICA

Ako je potrebna veća uspravna visina prozora u potkrovlju, možete se odlučiti za poseban element – VELUX KROVNA KUĆICA. Dostupne su dvije varijante VELUX KUĆICE, gdje su prozori ugrađeni u kombinaciji gore i dolje, i VELUX Mini krovna kućica, gdje se povećava nagib ugrađenog prozora.

KOMBINACIJE KROVNIH PROZORA

Kombinacije krovnih prozora VELUX donose više dnevne svjetlosti, poboljšavajući uvjete za rad i opuštanje, dok prekrasni pogledi utječu na naše raspoloženje. Nije zanemarivo da kombinacije krovnih prozora pridonose izvrsnom dizajnu i vrhunskoj estetici zgrade.

ROLETE I SJENILA

Bez obzira želite li zasjeniti, dekorirati, ublažiti ulazak sunčeve svjetlosti ili potpuno zamračiti prostor – nova kolekcija roleta i sjenila nudi rješenje za svaki prostor.

PROZORI ZA RAVNI KROV

Nova generacija VELUX prozora za ravni krov donosi više dnevne svjetlosti i pruža bolji pogled na nebo nego ikad prije. Svaki prozor za ravni krov ima impresivni patentirani dizajn od stakla do ruba i pruža vrhunsku udobnost u zatvorenim prostorima.

Tondach

DRVENI KROVNI PROZORI

Osnovni materijal za izradu prozora je posebno odabrano visokokvalitetno borovo drvo, slojevito zalijepljeno. Drvo je vakuumski impregnirano ekološki prihvatljivim akrilnim lakom u prirodnoj boji. Za prostorije s povremeno povećanom vlagom (kuhinje, kupaonice) preporučuje se drveni prozor zaštićen s tri sloja bijelog poliuretanskog laka. Površina je potpuno glatka i iznimno izdržljiva.

PVC KROVNI PROZORI

PVC krovni prozori namijenjeni su prostorijama s konstantno povećanom vlagom (kupaonice, praonice, bazeni). Prozori su izrađeni od PVC profila ojačanog pocinčanim čelikom, čime se profili svrstavaju u A klasu prema standardu EN 12608.

ROLETE

Povećavaju trajnost i privatnost vašeg doma, smanjuju buku kiše i tuče te štite prozor od nakupljanja snijega i lišća. Dostupne su vanjske i unutarnje rolete koje omogućuju djelomično ili potpuno zatamnjenje.

SET ZA ELEKTRIFIKACIJU

Set za električno upravljanje s prozorima omogućuje estetsku automatizaciju ručnog krovnog prozora. Pomoću daljinskog upravljača možete regulirati razinu prozračivanja prostora. Motor se može ugraditi na krovne prozore s centralnim ovjesom i na prozore nestandardnih dimenzija. Set za elektrifikaciju može se ugraditi na sve drvene Tondach krovne prozore.

Galerija

Imate upite? Želite ponudu?

Kontaktirajte nas! Naši savjetnici će vam pomoći u donošenju ispravne odluke pri kupnji.