Krovni dodaci

Prodajni program dodataka za krovove obuhvaća raznovrsne proizvode koji su neophodni za kvalitetno izvođenje krovnog pokrova.

Sljemeno grebena traka za ventilaciju
Naš prodajni program uključuje sljemeno grebene ventilirane trake koje su jednostavne za montažu i omogućuju potrebnu ventilaciju. Dostupne su u standardnim bojama. Sprječavaju prodor vlage i nastanak plijesni te omogućuju ventilaciju vašeg krova.

Sljemeno grebena traka
Sljemena traka je dostupna u duljini od 5 metara. Širina elementa je standardna 310 mm ili po želji čak do 400 mm. Traka je samoljepljiva. Propusna je za vodenu paru, ali nepropustna za vodu. Koristi se za zaštitu krova u sljemenu ispod sljemene letve, gdje sprječava prodor tekućine, kao i insekata i ptica. Traka je fleksibilna i prilagođava se obliku krova.

Ventilacijska traka
Naš prodajni program obuhvaća sve vrste ventilacijskih traka u različitim materijalima, bojama i dimenzijama. Ventilacijska traka se montira na sljeme, gdje zrak ulazi u ventilacijski kanal kod ventiliranih krovova. Sprječava ulazak ptica i insekata.

Rešetka za okapnicu
Rešetka za okapnicu sprječava ulaz manjih životinja i većih insekata u prostor između letve i pokrova. Dužina rešetke je 1 metar. Dostupna je u standardnim bojama i različitim kvalitetama plastike (reciklirana plastika ili polipropilen).

Dodaci za ventilirane krovove
U našem prodajnom programu imamo sve što je potrebno za kvalitetnu ventilaciju krova. Ventilirani odzračnici omogućuju da vaš krov ventilira i time sprječavaju prodor vlage i nastanak plijesni.

Ventilacijski set
Koristi se za ventilaciju kupaonica, spremišta i kuhinja. Priključak za cijev je različitih dimenzija. Nagib ventilacijske cijevi se prilagođava nagibu krova. Univerzalan je i pogodan za sve vrste betonskih ili glinenih pokrova. Dostupan je u standardnim bojama i bojama prema narudžbi.

Antenski set
Plastični krovni pokrov s priključkom za montažu antenske cijevi. Priključak je oblikovan tako da odgovara različitim nagibima krova i različitim debljinama cijevi. Univerzalan je i pogodan za sve vrste betonskih ili glinenih pokrova. Dostupan je u standardnim bojama i bojama prema narudžbi.

Fleksibilna cijev
Omogućuje lakše povezivanje odzračne cijevi s ventilacijskom cijevi. Dostupna je u različitim dimenzijama.

Galerija

Imate upite? Želite ponudu?

Kontaktirajte nas! Naši savjetnici će vam pomoći u donošenju ispravne odluke pri kupnji.