Betonski krovovi

Prirodni resursi su ograničeni, što znači da nam ti resursi u globalno rastućem svijetu neće uvijek biti dostupni u neograničenim količinama. Zato je sve važnije da pri odabiru građevinskih materijala odaberemo one koji su najprijateljskiji prema prirodi. Oni koji žele graditi s ekološki prihvatljivim građevinskim materijalima odabrat će betonske crijepove za izgradnju svojeg krova. Prva ručna proizvodnja betonskih crijepova datira još u 1840. godinu, a industrijska proizvodnja, uključujući površinsko bojenje crijepova, započela je nakon 1950. godine.

Veća čvrstoća crijepova u usporedbi s drugim vrstama krovnih materijala pruža vam značajno veću otpornost na tuču. Zrnca tuče jednostavno se odbijaju od crijepa. Osjećaj sigurnosti.

Također, danas je kod proizvodnje betonskih crijepova dostupna sve veća raznolikost modela i veličina. Ovisno o modelu i proizvođaču, prosječna potrošnja betonskih crijepova iznosi 10 crijepova/m2. Ponuda modela sve više se prilagođava ponudi modela opečnih crijepova.

Dobavljači

BRAMAC
Mnogi kriteriji utječu na odabir krova. Traže se najviši standardi kvalitete, traži se individualni izgled i, naravno, povoljna cijena. Bramac crijep je pravi izbor za ekološki prihvatljivu gradnju i dugotrajnu krovnu oblogu.

Katalog BRAMAC

Crijepovi GOLOB
U tvrtki Crijepovi Golob izrada crijepova već je 50-godišnja tradicija. Povezali su vrijedna iskustva prethodnih generacija sa svježim znanjem novih generacija.

Katalog Golob

Galerija

Imate upite? Želite ponudu?

Kontaktirajte nas! Naši prodajni savjetnici će vam pomoći u donošenju ispravne odluke pri kupnji.