Polikarbonatni krovovi

Svjetlost je važan element životnog prostora, a prozirni polikarbonatni krovovi imaju visok postotak propustljivosti svjetlosti (od 74% do 87% za prozirne ploče). Standardna dvostruka UV zaštita sprječava žućenje i krhkost ploča izloženih suncu. Zbog niske težine, montaža i obrada su jednostavni. Odlikuje ih dobra otpornost na udarce i tuču. Ploče se mogu montirati na drvene i različite metalne konstrukcije. One mogu biti ravne ili valovite. Za ravne krovove preporučeni minimalni nagib je 5°.

Možete birati između sljedećih vrsta prozirnih ploča:

  • Višeslojne polikarbonatne ploče LEXAN se često koriste za krovove nadstrešnica, terasa, pergola itd. Možemo ponuditi ravne, valovite i trapezne polikarbonatne ploče.
  • Polikarbonatno staklo je vizualno vrlo slično staklu, samo što je otprilike pola lakše.
  • Valovite i trapezne polikarbonatne ploče se obično koriste za prozračne trake u kombinaciji s drugim neprozirnim krovnim materijalima ili kao samostalni krov za nadstrešnice.
  • Polikarbonatna valovita ploča Diamond je kompaktna ploča debljine 2,8 mm s prizmatičnom reljefnom strukturom na donjoj strani.
  • Polikarbonatni krovni sustav Fastlock UNI je sustav ploča širine 20 cm, blago izbočenih, za pokrivanje svih vrsta nadstrešnica. Krov se pričvršćuje bez bušenja uz pomoć posebnih pričvršćivača, čime se sprječava curenje vode.

Dobavljači

Lexan polikarbonatne ploče smatraju se jednim od najkvalitetnijih ploča takve vrste na tržištu. Pohvaljuju se najnižim indeksom žućenja. UV zaštita je, za razliku od uobičajenih materijala te vrste, standardna na obje strane. Unatoč štetnom utjecaju sunčevih zraka, ploče će kasnije požutjeti, ali neće postati krhke.

Katalog Lexan

Akraplast je dugogodišnji proizvođač visokokvalitetnih polikarbonatnih ploča. U svojoj ponudi pruža širok spektar oblika kvalitetnih profila s odgovarajućom UV zaštitom.

Katalog Akralux Minicel Katalog Akralux Panel Katalog Akralux Greca Katalog Akralux Onda

Galerija

Imate upite? Želite ponudu?

Kontaktirajte nas! Naši prodajni savjetnici će vam pomoći u donošenju ispravne odluke pri kupnji.