O nama

ODANOST. KVALITETA. PRISTUPAČNOST.

“Change is the only constant in life.”

Heraclitus, grčki filozof

U tvrtki Marex gradimo svoju misiju na predanom odnosu prema kupcima, čije su potrebe vodilja u oblikovanju odgovarajuće ponude proizvoda i usluga koje im pružamo svakodnevno te gradimo dugoročan partnerski odnos. Naša vizija se temelji na principima visoke kvalitete, stručnog savjetovanja i dostupnosti. To postižemo uz pomoć priznatih robnih marki, kontinuiranog obrazovanja zaposlenika, proširenja prodajnog programa i novih prodajnih kanala.

Aljaž Filipič
CEO

Dobrodošli u naš svijet. Svijet limova, krovno-fasadnih sustava i strojeva.

Tvrtka Marex već od 1990. godine svojim kupcima pruža izvrsnu ponudu visokokvalitetnih proizvoda i vrhunsku uslugu temeljenu na stručnom savjetovanju koje provodi stručno osoblje. Naša prednost kao pouzdanog distributera omogućuje nam da ponudimo izuzetno širok prodajni program, brzu isporuku i izvrsan odnos između kvalitete i cijene.

Marex pristup

Cjelovit pristup

PodjTvrtka Marex d.o.o. surađuje prije svega s klijentima koji traže dugoročnog partnera koji će s njima rasti i biti uz njih te ih upoznavati s najnovijim razvojnim trendovima.
Prilagođavamo se svakom klijentu i tražimo najoptimalnije rješenje!

Pristup tvrtke:

  • Izvrsan, stručan tim s višegodišnjim iskustvom. Veliki naglasak stavljamo i na obrazovanje.
  • Povjerenje i pouzdanost. To je temelj našeg pristupa jer smo svjesni da naši klijenti trebaju pouzdanog partnera kojem mogu vjerovati.
  • Vrhunski proizvodi vodećih svjetskih dobavljača – u svome radu nudimo samo etablirane i provjerene marke.