Isola

Isola već više od 65 godina proizvodi krovne pokrivače za oštru norvešku klimu. Norveška klima, sa svojim ekstremnim temperaturnim oscilacijama, izuzetno je zahtjevna i zahtijeva posebna rješenja. Isola Powertekk krovni paneli, s garancijom od 30 godina, izrađeni su od kvalitetnog čelika koristeći najnapredniji tehnološki postupak. Izuzetno su otporni na vremenske utjecaje i iznimno lagani.

Isola, osim limenih pokrivača s posipom i bez posipa, također proizvodi Isola bitumenske šindre s garancijom od 25 godina, kao i vlastite Isola krovne folije.

Isola šindre izrađene su na staklenom vlaknenom nosaču. Položene na drvenu krovnu površinu, osiguravaju siguran i funkcionalan krov desetljećima! Kombinacija staklene tkanine i gustog, fleksibilnog bitumena čini proizvod jakim i istovremeno vrlo fleksibilnim.

Isola, osim limenih pokrivača s posipom i bez posipa, također proizvodi Isola bitumenske šindre s garancijom od 25 godina, kao i vlastite Isola krovne folije.

Kritina Isola Powertekk

Uvijek sigurna, bez obzira na vrijeme
Isola Powertekk je potpuno otporna na najteže vremenske uvjete. Bilo da je kiša, snijeg ili jak vjetar, zahvaljujući velikom preklapanju između elemenata, Isola Powertekk uvijek ostaje vodonepropusna. Montaža na više mjesta na krovnu konstrukciju osigurava čvrsti i sigurni krov čak i pri najjačem vjetru – pri nagibima krova od 8 do 90 stupnjeva.
Potpuna funkcionalnost - niska težina
Unatoč svojoj snazi, Isola Powertekk je izuzetno lagana na krovu. S samo 5 kg/m2 za Isola Powertekk Exclusive i 7 kg/m2 za Isola Powertekk Nordic odnosno Tyri, ova kritina je izuzetno lagana i idealna za obnovu starih krovova. Budući da se Isola Powertekk ploče mogu postaviti izravno preko stare kritine, nema visokih troškova uklanjanja stare kritine, što štedi vrijeme prilikom obnove krova.
Lako postavljanje
U usporedbi s velikim formatima ploča, rad s Isola Powertekk je puno lakši, jer ga može obaviti čak i jedna osoba. Manji elementi omogućuju vrlo precizan rad i ima manje otpada. Zahvaljujući izvrsnim karakteristikama Isola Powertekk strešnih pločica, ova kritina je pravi izbor za iznimne projekte.
30-godišnje jamstvo - bez 'ako' ili 'ali'
Prirodni mineralni granulat na površini i izuzetno otporan prah premaz značajno poboljšavaju zaštitu od hrđanja i osiguravaju lijep i kvalitetan krov tijekom desetljeća. Iz tog razloga proizvođač ISOLA pruža 30-godišnje jamstvo protiv hrđanja.

Isola Powertekk EXCLUSIVE

Sjajni krov
Cigle Isola Powertekk Exclusive daju poseban pečat krovu. Sjajna površina u crnoj, antracitnoj ili zelenoj boji kombinira eleganciju sa izgledom klasične krovne crijepa. No, mat površina u crnoj, terakota, antracitnoj ili smeđoj boji daje krovu specifičan ton. Visokokvalitetno prašno bojenje dugotrajno osigurava lijep izgled krova i štiti elemente od korozije.

TEHNIČKI PODACI – POWERTEKK EXCLUSIVE
Nagib krova: 8° – 90°
Razmak letvica: 371 mm
Veličina crijepa: 1198 x 418 mm
Pokrivna površina: 1110 x 371 mm
Potrošnja kom/m2: 2,44 komada
Cinkanje: 275 g/m2
Težina: 2,05 kg/crijep (5,0 kg/m2)
Površinska obrada: prašno bojano

SJAJNA CRNA

SJAJNO VINSKO CRVENA

SJAJNO ANTRACITNA

SJAJNO ZELENA

MAT CRNA

MAT TERAKOTA

MAT ANTRACIT

MAT SMEĐA

Isola Powertekk PLANO

Moderan ravan oblik
Isola Powertekk Plano oduševljava s čistim linijama i kombinira sve prednosti laganih metalnih krovnih crijepova s modernim, ravnim izgledom. Suvremena arhitektura zahtijeva čiste oblike u kombinaciji s privlačnom površinom. Čak i pri obnovi nije potrebno odreći se ravne i moderne forme. Powertekk Plano omogućava to s malom težinom od samo 5,9 kg/m2 i atraktivnim izgledom ravne opečne krovne crijepa. S crijepovima Powertekk Plano možemo pokrivati krovove s nagibom od 15° do 90°. Širok izbor dodataka je potpuno prilagođen ovoj formi.

TEHNIČKI PODACI – POWERTEKK PLANO
Nagib krova: 15° – 90°
Razmak letvica: 369 mm
Veličina crijepa: 1180 x 407 mm
Pokrivna površina: 1120 x 369 mm
Potrošnja kom/m2: 2,40 komada
Cinkanje: 275 g/m2
Težina: 2,45 kg/crijep (5,9 kg/m2)
Površinska obrada: prašno bojano

ANTRACITNA

KAMENOSIVA

CRNA

Isola Powertekk NORDIC

Kvaliteta u svakom pogledu
Kritina Isola Powertekk je prepoznatljiva po snažnom profilu i rustikalnoj površini. Izrađena je za oštre vremenske uvjete u Skandinaviji, gdje je na bezbrojnim objektima dokazala svoju nepobitnu vrijednost. Mineralni granulat u usklađenim bojama osigurava estetsku i vrlo kvalitetnu krovnu površinu.

TEHNIČKI PODACI – POWERTEKK NORDIC
Nagib krova: 8° – 90°
Razmak letvica: 369 mm
Veličina crijepa: 1198 x 418 mm
Pokrivna površina: 1110 x 369 mm
Potrošnja kom/m2: 2,44 komada
Cinkanje: 275 g/m2
Težina: 3,1 kg/crijep (7,7 kg/m2)
Površinska obrada: obojeni granulat s prozirnim akrilom

CRNA

SMEĐA

SIVA STRUKTURA

RUSTIKALNO CRVENA

Isola bitumenske šindre

Šindre Isola su izrađene na bazi od staklenih vlakana. Položene na drvenu krovnu površinu, osiguravaju siguran i funkcionalan krov tokom višedesetljetnog vijeka trajanja! Kombinacija staklene koprene i gustog, fleksibilnog bitumena omogućava da proizvod bude jak, ali istovremeno vrlo fleksibilan. Velike samoljepljive površine sa specijalnim snažnim ljepilom osiguravaju trajan i vodonepropustan krov. Zahvaljujući pritisku i toplini, Isola bitumenske šindre se čvrsto lijepe i uspješno odolijevaju olujama i kiši. Pjeskarena površina škriljca pruža zaštitu od UV zračenja i mehaničkih opterećenja.

UVJERLJIVI POBJEDNIK NA TESTOVIMA
Na testu oluje i kiše provedenom na norveškom institutu SINTEF, Isola šindre su još jednom dokazale svoju izuzetnu kvalitetu. Što se tiče zaštite od kiše, Isola šindre su s velikom prednošću nadmašile sve slične proizvode na norveškom tržištu. Prilikom kiše s vjetrom, brzinom vjetra do 42 m/sek, i promjenama pritiska do 350 Pa, Isola šindre su pokazale svoje izvrsne karakteristike.

JEDINSTVENE LJEPLJIVE POVRŠINE
Posebne samoljepljive površine koje se prostiru cijelom širinom listova šindre sa snažnim ljepilom omogućavaju trenutačno i trajno sigurno lijepljenje. Označene točke za pričvršćivanje osiguravaju optimalno pričvršćivanje i brtvljenje. Jedinstvene samoljepljive površine najzaslužnije su za to što su Isola bitumenske šindre bile najbolje ocijenjene na testovima za zaštitu od kiše i oluje.

RETT

KUTTET

SKRAA

BIBER

TYRI

SKRAA PREMIUM

Imate upite? Želite ponudu?

Kontaktirajte nas! Naši prodajni savjetnici će vam pomoći u donošenju ispravne odluke pri kupnji.