Usluge

Savijanje lima

Savijamo sve vrste profila za upotrebu u građevinarstvu – posebno krovne i fasadne profile te razne potporne profile debljine do 3 mm i različitih duljina, kao i ostale profile prema narudžbi.

Nudimo savijanje lima debljine do 1,5 mm za čelik, do 2,0 mm za aluminij i do 1,0 mm za nehrđajući lim, s duljinom do 6.400 mm na vlastitim savijajućim strojevima. Također nudimo savijanje izvan navedenih dimenzija, gdje uz pomoć partnera osiguravamo savijanje čak i najzahtjevnijeg profila. Koristimo lim iz našeg bogatog programa ili savijamo lim iz usluge.

Profiliranje lima

Nudimo profiliranje lima za potrebe krovnih i fasadnih profila. Izrađujemo profilirane limove u obliku trapeza, limove za krovne ploče i profile za falcane krovove, kao i fasadne profile za panelne fasadne sustave.

Falcani krov omogućuje izgradnju krova s minimalnim nagibom i predstavlja jedno od najboljih rješenja za kvalitetnu izgradnju krova. Nudimo visokokvalitetne limove koji se mogu falcati, te također pružamo najam i prodaju opreme – strojeva za pravilnu izradu i montažu navedenih pokrova. Za falcane profile kao što je Schlebach profil za krovne limove, također iznajmljujemo strojeve za izradu na terenu, a prema želji možemo izraditi profil i kod nas.

Odaberite lim prema svojim željama.

Rezanje

Možemo rezati lim u trake uzdužno ili poprečno na ploče. Uzdužno rezanje možemo izrezivati do debljine 1,25 mm i širine 1250 mm, dok ploče možemo izrezati do debljine 2,00 mm i širine 1500 mm. Maksimalna težina je ograničena na 5 tona. Koristimo liniju koja je posebno pogodna za obojene limove, a u suradnji s partnerima također pružamo uslugu rezanja / premotavanja svih ostalih limova prema želji kupca.

Premotavanje lima

Premotavamo limove i konfekcioniramo ih u manje role.

Nudimo prematanje u manje role iz većih koluta. Dakle, kolute od 5 tona i više možemo premotati u role do 100 kg ili prema želji te dodati ostale procese foliranja, rezanja ili što je potrebno. Koluti do maksimalno 5 tona i širine 1250 mm.

Foliranje

Na našem MINI SERVISNOM CENTRU nudimo nanošenje kvalitetne PVC zaštitne folije širine 1000 i 1250 mm (po želji i dogovoru moguće su i druge širine). Također prodajemo zaštitnu foliju u rolama ili prema želji kupca (različite folije za različite materijale).

Nudimo strojno nanošenje različitih zaštitnih folija na lim: prozirne, crno-bijele, s logom kupca ili bez, različite otpornosti i različitih dimenzija.

Perforacija limova

Naša ponuda obuhvaća širok izbor perforiranih limova, a također nudimo i perforiranje vašeg lima – mogućnost različitih perforacija.
Također, možemo obrađivati vaš odabrani lim kako bi dobio hrapavu ili tučenu površinu – takozvani STUCCO uzorak.

Nanos protukondenzacijskog filca

Na sve limove u kolutu možemo nanositi samoljepljiv filc tijekom procesa namatanja. Filc na limu upija vlagu koja nastaje kondenzacijom vode na hladnom limu. Filc također služi kao toplinska izolacija i smanjuje buku. Nudimo različite širine i debljine filca.

Najam – Marex rent

Nudimo najam opreme za upotrebu u građevinarstvu i limarskoj struci. Možete iznajmiti samohodne manipulatore za staklo Smartlift, vakuum uređaje za podizanje stakla i građevinskih panela VIAVAC, ručne i samohodne aparate za zavarivanje folija LEISTER, profilirne strojeve Schlebach, strojeve za zatvaranje spojeva ACCUSEAMER…

Savjetovanje i inženjering

Naša usluga obuhvaća tehničko savjetovanje, plasman tehničke opreme u prostor, izradu i pregled različitih postavki te optimizaciju tehničke opreme prema želji klijenta. Također nudimo cjelovita rješenja prilagođena potrebama klijenta ili rješenja za pojedine faze procesa. Pružamo pomoć, savjetovanje i podršku pri dobivanju bespovratnih sredstava, pronalaženju subvencija i drugih poticaja za kupnju strojeva i ostale tehničke opreme.

Financiranje

U suradnji s partnerima nudimo različite načine financiranja i leasing tehničke opreme ili pojedinih strojeva. Na jednom mjestu možete organizirati i financiranje prilikom kupnje stroja ili opreme.

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.